ZomerFun

De zomervakantie komt snel dichterbij en in veel gezinnen worden enthousiast plannen gemaakt. Gaan we nog op vakantie of dagjes uit? Helaas is dat niet voor ieder gezin vanzelfsprekend. De buurtsportcoaches van Holland Sport vinden dat alle kinderen recht hebben op een leuke zomervakantie. Daarom organiseren ze in alle weken van de zomervakantie, van maandag t/m donderdag, gratis sportactiviteiten verspreid over de dorpskernen in de gemeente Bergen, Heiloo en Uitgeest. Het aanbod is gericht op kinderen van 6 t/m 13 jaar en vindt plaats van 10.00-11.30 uur en van 13.30 tot 15.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via de verschillende activiteiten buttons. 

In gemeente Bergen organiseren we in alle 3 de dorpskernen sport & spel activiteiten! Op alle locaties staat een trainer van Holland Sport klaar om jou samen met je vriendje of vriendinnetje uit te dagen met verschillende sporten en spellen.

Ben je zes jaar of ouder (basisschool) meld je dan per week aan. Deelname is gratis en je mag in alle weken meedoen. Let wel, aanmelden is verplicht. Bij te weinig aanmelding en/of onweer gaat de activiteit niet door. Per mail wordt je hiervan op de hoogte gebracht. 

ZomerFun Egmonden 2024
Schrijf je in!
ZomerFun Schoorl 2024
Schrijf je in!
ZomerFun Bergen 2024
Schrijf je in!

Facebook