Beweeg & Boetseer Sanderij

Beweeg & Boetseer Samen in de Sanderij in Schoorl
 

Workshop boetseren en Mind-Walk

Sies Vrasdonk is de drijvende kracht achter Stichting Los Zand en verzorgt de boetseerworkshop, zij houdt zich bezig met cultuureducatie wat haar missie en passie is.

“Klei is Fantastisch! Je kan er van alles mee maken, want het is makkelijk te vormen. De afgelopen 3 edities hebben we verschillende mooie creaties gemaakt, elke keer weer met een ander thema. Voor deze editie hebben we weer een nieuw thema bedacht en die maken we de 17e bekend. Mooi, vrolijk, een beetje gek, alles is mogelijk,” vertelt Sies.

Geniet van een creatieve workshop met boetseren onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje. 

Na de workshop boetseren volgt de Mind-Walk. Lilian Bensdorp neemt je mee met de Mind-Walk training om je nog meer bewust te maken van je lichaam, emoties en geest. Dit doet zij op een ontspannen manier, met humor en alle rust en tijd om je echt te laten voelen wat Mind-Walk voor je kan betekenen!

Meditatief wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Er wordt gebruikt gemaakt van leuke vernieuwende materialen om oefeningen mee uit te voeren. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.  

Draag comfortabele kleding en neem een vest mee. Na de training is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken, ervaringen te delen en te ontspannen.

 

Tijden

Vanaf 12.40 uur ben je welkom. De workshop boetseren start om 13.00 uur. Van 14.30 tot 15.30 uur gaan we de natuur in. Rond 16.00 uur sluiten we de middag weer af. 

 

Aanmelden en meer informatie 

Deelname is gratis. Bij vragen kun je contact opnemen met de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen, Elles Kraakman en Eefke de Vos, via e.kraakman@hollandsportbv.nl / 06-29319401.

Beweeg & Boetseer SAMEN

Prijs: GRATIS
Doelgroep: Volwassenen
Inschrijvingen gesloten
Datum Tijd Locatie
17-06-2024 13:00 tot 16:00 uur De Sanderij
Schoorl

Contact

Holland Sport

Elles Kraakman