B.E.S.t Happy Dag Bergen

B.E.S.t Happy dag
 

Een dag die geheel in het teken staat van vitaliteit, ontspanning & inspanning, voeding en genieten met elkaar, spreekt je dat aan? Het programma duurt de hele ochtend. Voor deelname wordt een bijdrage van €2,50 gevraagd.

 

Datum: Dinsdag 22 oktober

Locatie: Sportcentrum De Beeck, Bergen

Voor: volwassenen 

Kosten: 2,5 euro p.p. (incl. drankjes en hapjes)

 

Programma

Je kan deelnemen aan diverse beweegactiviteiten, zowel in het zwembad, de spiegelzaal als buiten. We starten met koffie en thee om 9 uur waarna de beweeglessen starten. Er kan gekozen worden uit een Aquasportles, Stoel Qi Gong en Mind Walk.  

Mind-Walk

Tijdens de Mind-Walk training leer je nog meer bewust te worden van je lichaam, emoties en geest. Deelnemen kan indien je een stuk kunt wandelen. 

Aquasportles

De Aquasportles is een actieve Body & Mind-les, een combinatie van intensieve oefeningen uit de aquasport met evenwichtige houdingen.

Stoel Qi Gong

Bij Qigong leer je hoe je je gedachten en emoties beter kunt beheersen, zodat je meer innerlijke rust kunt ervaren. Het helpt je om in het hier en nu te zijn en je te concentreren op je ademhaling en de bewegingen van je lichaam.

Positieve Gezondheid

Na de actieve beweeglessen is er een interactieve presentatie over Positieve Gezondheid. Een bredere kijk op gezondheid, wat kun je zelf doen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk je eigen keuzes te maken. 

Vervolgens start de  2e ronde beweeglessen. 

Na het sporten staat er voor alle deelnemers een hapje en drankje klaar.

 

Inschrijven

Iedereen vanaf 18 jaar tot 80+ kan deelnemen. Inschrijven kan via onderstaande button. Kom je er niet uit? Dan kun je contact opnemen met Eefke de Vos / 06-14418529 of met Elles Kraakman / 06-29319401. Geef daarbij je voorkeur voor beweegactiviteiten door en eventuele allergieën.

BES't Happy Dag 22 okt.

Prijs: € 2,50
Leeftijd: 18+ t/m 80+
Doelgroep: Volwassenen
Nog beschikbaar: 24
Datum Tijd Locatie
22-10-2024 09:00 tot 13:30 uur Sportcentrum De Beeck
Bergen

Contact

Holland Sport

Elles Kraakman