Beweeg en Boetseer Egmond

Beweeg & Boetseer Samen in de Schulp in Egmond Binnen.
 
Workshop boetseren en bewegen met In&Outs Sports

Sies Vrasdonk is de drijvende kracht achter Stichting Los Zand en verzorgt de boetseerworkshop, zij houdt zich bezig met cultuureducatie wat haar missie en passie is.

“Klei is Fantastisch! Je kan er van alles mee maken, want het is makkelijk te vormen. De afgelopen 3 edities hebben we verschillende mooie creaties gemaakt, elke keer weer met een ander thema. Voor deze editie hebben we weer een nieuw thema bedacht. Mooi, vrolijk, een beetje gek, alles is mogelijk,” vertelt Sies.

Geniet van een creatieve workshop met boetseren onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje. 

Na de workshop boetseren volgt er een beweegmoment in de zaal of buiten het weer het toelaat. De trainer neemt je mee en zal tijdens de training zorgen voor het verbeteren van je spierkracht en balans.

Draag comfortabele (sport)kleding en neem een vest mee. Na de training is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken, ervaringen te delen en te ontspannen.

 

Tijden

Vanaf 12.15 uur ben je welkom. De workshop boetseren start om 12.30 uur. Van 14.00 tot 15.00 uur gaan we samen bewegen. Rond 15.00 uur sluiten we de middag weer af. 

Aanmelden en meer informatie 

Deelname is gratis. Bij vragen kun je contact opnemen met de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen, Elles Kraakman en Eefke de Vos, via e.kraakman@hollandsportbv.nl / e.devos@hollandsportbv.nl of bellen naar: 06-14418529

Beweeg & Boetseer SAMEN

Prijs: GRATIS
Doelgroep: Volwassenen
Nog beschikbaar: 12
Datum Tijd Locatie
14-10-2024 12:30 tot 15:00 uur Dorpshuis de Schulp
Egmond Binnen

Contact

Holland Sport

Eefke de Vos